Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         Kadınlar CEV Challenge Kupası'nın finalinde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, final etabının ilk maçı için bugün Yunanistan'a gitti.

        Kadınlar CEV Challenge Kupası'nı daha önce iki kez kazanan ve bu yıl da mutlu sona ulaşarak üst üste ikinci kez kupanın sahibi olmak isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Olympiakios ile oynayacağı final etabının ilk karşılaşması için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ederek havayoluyla Yunanistan'a gitti.

        Akşam saatlerinde kamp yapacağı otele yerleşecek olan yeşil beyazlı ekip, yarın sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapacak. Maçın oynanacağı gün sabah saatlerinde bir kez daha antrenman yapacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Final etabının ilk maçı 4 Nisan Çarşamba günü TSİ 18.30'da Yunanistan'ın Pire kentindeki Melina Merkouri Rentis Spor Salonu'nda oynanacak. Bu mücadelenin rövanşı ise 11 Nisan Çarşamba günü saat 18.00'de Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa