Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başlatılan modernizasyon çalışmaları sayesinde terminal merkezi yeni bir görünüme kavuşuyor.

        Günlük 1500'ün üzerinde yolcu kapasitesi bulunan ve yaklaşık 19 yıldan bu yana hizmet veren Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesinde (BAŞTİ) modernize çalışmaları sürüyor. Batman’dan birçok şehir ile karşılıklı olarak otobüs seferlerinin merkezi konumunda olan ve şehirlerarası yolun geçiş güzergahında bulunan Batman Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilerek, yolculara kesintisiz hizmet sunuluyor. Batman Şehirlerarası otobüs terminalindeki eksikliklerin tamamlanması kapsamında başlatılan çalışmalar çerçevesinde lavaboların baştan aşağı yenilenmesi, ısı yalıtımı, iç mekan aydınlatma sisteminin yenilenmesi ve çatının bakımı gerçekleştirildi. BAŞTİ'de eksikliklerin giderilmesi için talimat veren Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Batman halkı hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Tadilata aldığımız çalışmalarımızla, otobüs terminalini havalimanı terminaline benzer, modern bir terminal haline getiriyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa