Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir önceki dönem yönetim kurulu başkanı İdris Karael, Van’ın 100. yıl kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

        İdris Karael tarafından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi.

        "Van ilimizin 1918 Yılında düşman işgalinde kurtuluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın büyük mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Serhat şehrimiz, Van ilimizde, her türlü zorluğa ve her türlü baskılara rağmen Vanlı, işgalcilere asla boyun eğmemiş, düşmana karşı destan yazmıştır. Van şehrimiz işgalcilere teslim edilmemiştir. Bu gün Van ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, o günlerde şanlı ordumuzun ve yerli milislerimizin desteği ile binlerce şehidimiz ve gazimiz sayesinde zafere ulaştık. Birlik beraberliğin korunması ve kardeşlik duygusunun devamını dilerken bir daha güzel Van ilimize düşman ayağının değmemesini en kalbi duygularımızla temenni ederken heyecanla zaferi kutladığımız bu şirin serhat şehirde yaşayanlara huzur ve barışın her zamankinden daha fazla olmasını dilerim. Bu serhat şehri Van ilimizi, bizlere emanet eden şanlı ordumuzu şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla rahmet ve minnetle anıyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa