Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bir süredir hemzemin yonca modeli çalışmaları yürüttüğü Sağlık İl Müdürlüğü Kavşağı’nda, yeni trafik düzeni 4 Nisan Çarşamba gecesi itibariyle başlıyor. Yeni uygulama ile kavşakta yüzde 60 oranında rahatlama bekleniyor.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı sahil yolunun yayalaştırılmasıyla trafik yükü artan İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı’ndaki düzenleme çalışmalarında sona geldi. Kavşağa, İl Sağlık Müdürlüğü arkasından açılan yeni bağlantı yolu ile hemzemin yonca modeli uygulandı. Kavşakta, 4 Nisan Çarşamba gece 00.00’dan itibaren yeni trafik düzenine geçilecek.

        Sola dönüşler bağlantı yolundan

        Sinyal planında yapılan düzenleme ile Atatürk Bulvarı üzerinden kavşak alanına giren araçlar için sola dönüşler iptal ediliyor. Atatürk Bulvarından 7. Caddeye dönüşler, İl Sağlık Müdürlüğü arkasından açılan yeni bağlantı yolundan sağlanıyor. Ayrıca Atatürk Bulvarı’ndan 14. Caddeye dönüşler, 625 Sokak 629 Sokak 7. Cadde üzerinden gerçekleşecek. Araç başına gecikme süresini minimuma indirecek uygulama ile kavşakta yüzde 60 oranında rahatlama bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa