Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ileri sürülen 2 kişi, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtıkları otomobille beton mikserine çarpınca yakayı ele verdi.

        Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente uyuşturucu madde getireceği istihbaratını aldıkları otomobili Kepez üstünde takibe aldı. İçerisinde iki kişi bulunan 34 ZB 132 plakalı otomobil, polisin tüm ikazlarına rağmen durmadı. Duraliler Kavşağından Çakırlar istikametine yönelen otomobil, Hürriyet Caddesine çıkarak hızla kaçmaya devam etti. Aracın kaçış güzergahına çok sayıda özel ve sivil ekip yönlendirildi. Göksu Deresi yakınında ara sokağa girmeye çalışan şüpheliler, beton mikserine çarparak durdu. Hava yastığının patladığı otomobilden çıkan şüphelilerden biri kaçarken, diğeri Yunus Timleri tarafından yakalandı. Ormanlık alana kaçan bir diğer şüphesi ise Yunus ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli kimlik tespiti ve ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri ise araç üzerinde inceleme yaptı. İncelemelerin ardından otomobil otoparka çekildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa