Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, 9 haftalık galibiyet hasretine Darüşşafaka maçıyla son verdi. Başkan Sinan Özeçoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, “PlayOff oynayacağız” dedi.

        Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda ligin güçlü ekiplerinden Darüşşafaka Basketbol’u ağırladı. Potanın Şimşekleri ilk yarısını 4046 geride tamamladığı maçın ikinci yarısında güzel bir performans ortaya koyarak Daçka’yı 8982’lik skorla devirip 9 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmanın sevincini yaşadı. Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, maçın ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Yenigün Gazetesi Spor Muhabiri Semih Akdemir’e konuşan Başkan Özeçoğlu, “9 haftadır kötü giden bir süreç vardı. Banvit maçı, Antep maçı ve son oynadığımız maçlarda şanssız yenilgi aldık. Bugün de galip geldik. Sakat oyuncularımızın tamamı düzelmedi. Marshall, Rowland yoktu ancak Yunus Emre bugün biraz da olsa oynadı” dedi.

        "Hedeften sapma yok"

        Eskişehir Basket Başkanı Özeçoğlu hedeflerinden bir sapma olmadığının altını çizerek, “Bu süreci iyi atlatacağız ve takımımız tekrar yükselişe geçecek. Art arda gelen mağlubiyetlere rağmen hedefimizden bir sapma yok. Hedefimiz sezon sonunda playoff oynamak. Önümüzde 7 maçlık bir süreç kaldı. Biz kazanabildiğimiz kadar maçı kazanacağız ve sezon sonunda PlayOff oynayacağız” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa