Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Barosu ve Düzce Valiliği arasında "Hukuk Okur Yazarlığı" Protokolü imzalandı. Proje ile toplumda hukukun üstünlüğü ve hak arama bilincinin yerleştirilmesi amaçlanıyor.

        Türkiye Barolar Birliği’nin, “Hukuk Okur Yazarlığı” projesi Düzce’de de hayata geçiriliyor. Hukuk Okur Yazarlığı Projesi ile, toplumda hukukun üstünlüğüne ve hak arama bilincinin yerleştirilmesine katkıda bulunmak, temel hukuk bilgileri ve haklar konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek, hak arama özgürlüğünün işler hale gelmesine ve gelişmesine katkı sağlamak amaçlanıyor.

        Proje kapsamında, Türkiye Barolar Birliği adına Düzce Barosu ve Düzce Valiliği arasında protokol imzalandı.

        İmza törenine, Vali Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, HEM Müdürü İlhan Çetin katıldı.

        Proje ile kadın ve çocuk hakları alanlarında seminer çalışmaları yapılacak ve Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa eğitimler verilecek. Projeye dahil olan kadınlara özellikle tüketici hakları ve şiddet konusu anlatılacak. Ayrıca, Temel hukuk bilgilerinin anlatımı için kent konseyleri, belediyeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla birlikte kamuoyuna yönelik seminerler, bilgilendirme toplantıları yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa