Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rönesans Gayrimenkul, bir dernek ile bir fotoğraf sanatı portalı iş birliğinde düzenlenen ve son 5 yılın en iyi fotoğraflarına yer verilen “En İyi Kareler’’ sergisi Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde kapılarını sanatseverlere açıyor.

        Fotoğrafa ilgi duyan bir kuşağın gelişimine ve geleceğin fotoğrafçılarının yetişmesine olanak sağlamak amacıyla “Gülümseten Kareler”, “Dostluk Kareleri”, “Çocuk Hakları”, “Hayvan Hakları” ve “Sevgi Kareleri” konulu başlıklar altında düzenlenen yarışmalara katılan eserlerden derlenen “En İyi Kareler” fotoğraf sergisi 4 Nisan Çarşamba günü AVM’nin ortak kullanım alanında ziyaretçilerle buluşacak. Fotoğraf yarışmalarına 5 yıl içinde 15 bini aşan yetişkin dışında 100’ü aşkın okuldan 10 bin gencin katılım sağladığı belirtildi. Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir’de sanatseverlerle buluşan “En İyi Kareler” fotoğraf sergisi Şanlıurfa Piazza’da 15 Nisan tarihine kadar gezilebilecek. Sergi 29 Nisan’da da Kahramanmaraş Piazza’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

        Sanat kareleri için başvuru sürüyor

        Her yıl farklı bir konsept ile fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren yarışma ise bu yıl sanat kareleri teması ile gerçekleşecek. Her yaş grubundan bireylerin başvuru yapıp ödül kazanabileceği “Sanat kareleri” konulu yarışma 18 yaş üstü, lise 912’nci sınıf öğrencileri ve ortaokul 58’inci sınıf öğrencileri kategorilerde gerçekleştirilecek.

        Toplamda 22 bin 650 Türk Lirası ödülün verileceği yarışmaya 20 Nisana kadar başvuru yapılabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa