Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Karabük Demir Çelik Fabrikalarının Temellerinin Atılması ve Karabük’ün Kuruluşunun 81. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Başkan Ahmet Nur, 3 Nisan mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Bugün, Karabük’ümüzün 81. Kuruluş yıldönümü ve aynı zamanda Karabük Demir Çelik fabrikalarının temellerinin atıldığı bir gündür. Karabük, Türkiye’nin kalkınmasında önemli rol oynayan kentlerimizden biridir. Aynı zamanda da dünya mirası listesinde bulunan Safranbolusuyla bütün güzellikleri yaşayan ilimizdir. 81 yıl önce temellerinin atıldığı Kardemir; ekonomi ve sanayi alanındaki öncülükler yaşamanın yanı sıra emek, sermaye, üretim, ve ticaret gibi konularda da Karabük ile özdeşleşmiş önemli bir kuruluşumuzdur. Karabük’ün bu günlere gelişinde emeği geçenleri rahmet, minnet ve saygıyla Karabük’ün 81. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Aynı zamanda bu kent için var olan, bu kent için yaşayan herkesi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa