Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sepaş Enerji tarafından insan ve doğa arasındaki ilişkiye dikkat çekmek adına düzenlene “Doğanın Enerjisi” adlı fotoğraf yarışmasında dereceye girenler Çoşkun Aral’ın öğrencisi olacak.

        Sepaş Enerji, insan ve doğa arasındaki ilişkiye dikkat çekmek adına “Doğanın Enerjisi” adlı fotoğraf yarışmasını düzenliyor. 1 Nisan 20 Mayıs arasında düzenlenecek yarışmaya Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya’da ikamet eden 18 yaşından büyük tüm bireyler katılabilecek. Yarışma sonunda dereceye giren ilk üç kişi Coşkun Aral ile birlikte Eylül ayında Kapadokya’ya giderek Çoşkun Aral’dan fotoğraf dersi alma fırsatı yakalayacak. Ayrıca yarışma kapsamında birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL ve üçüncüye ise bin TL para ödülü verilecek. Seçilen fotoğraflar Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da sergilenecek.

        Yarışmaya bir fotoğrafçı en fazla 4 fotoğraf ile katılabilecek. Telefonla çekilen fotoğraflar değerlendirmeye alınacak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin ise detaylı bilgiye SEPAŞ Enerji'nin internet adresi üzerinden ulaşabileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa