Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Romanya’da gerçekleştirilen U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda 64 kilogram sıkletinde katılan Adnan Menderes Üniversitesi BESYO öğrencisi Milli Boksör Sema Çalışkan Avrupa 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve bayrağımızı göndere çektirdi.

        Milli Takım Antrenörü Melihşah Sarıca tarafından çalıştırılan ADÜ öğrencisi Milli Sporcu Sema Çalışkan “Öğrencilerin ve sporcuların yanında olan her zaman destek olan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cavit Bircan’a, BESYO Müdürü Prof.Dr. Kürşat Karacabey’e, BESYO’daki öğretim görevlilerine ve bu başarılarda en büyük katkısı olan Antrenörüm Melihşah Sarıca’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Hedefim 2020 Tokyo Olimpiyatları

        Hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatlarını olduğunu belirten başarılı sporcu, Türkiye’yi ve Adnan Menderes Üniversitesini daha büyük şampiyonalarda temsil ederek en iyi dereceleri almak için tüm gayreti göstereceğini belirtti. Bir dahaki şampiyonada bayrağımızı şampiyonluk kürsüsünde dalgalandıracağının sözünü verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa