Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi Yıldırım Kaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi Ünal da eşlik etti.

        Ziyaret sırasında Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) il genelindeki altyapı yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Genel Müdür Başa TESKİ’nin kurulduğu günden bugüne kadarki yaşanılan süreç ve projeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım Kaya TESKİ’nin yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen kısa bir süre içinde Tekirdağ için oldukça önemli altyapı yatırımları yapmış olmasından dolayı Genel Müdür Başa ve ekibine teşekkür etti. Genel Müdür Başa da Yıldırım Kaya’ya yaptığı bu nazik ziyaret için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa