Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir MARBLEUluslararası fuarında, Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Urfa Taşına işlediği eserler tanıtıldı.

        Harran Üniversitesi, İzmir’de açılan dünyanın üç büyük mermer fuarlarından biri olan MARBLEUluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında stand açtı. Açılan standta Teknik Bilimler MYO Mimari Restorasyon Programı öğrencileri, Urfa Taşının uluslararası bir platformda tanınmasını sağladılar.

        MARBLEUluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında, Urfa Taşına işlediği eserleri sergileyerek tanıtımını yapan, Mimari Restorasyon Programı öğrencilerini tebrik eden Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, katıldığı fuarda Harran Üniversitesi standını dolaşarak eserleri inceledi.

        Rektör Yardımcısı Sarıışık, “Bu fuarda üniversitemiz Mimari Restorasyon öğrencileri tarafından işlenen eserler sayesinde, üniversitemiz ve Urfa Taşının uluslararası bir platformda tanıtılmasına katkıda bulunduk. İşlenen eserlerde Osmanlı nakışları, Urfa mimarisinde kullanılan desenler ve bölgesel mimari motifler de yer aldı” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa