Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçılarının katılımı ile 24 Kasım Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen “Dünya Tiyatro Haftası” söyleşisinde öğrenciler tiyatro hakkında bilgilendirildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kocaeli Şehir Tiyatroları, okullarda gerçekleştirdiği "Tiyatro ve İletişim" konulu söyleşi programlarına devam ediyor. Bu hafta Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla 24 Kasım Anadolu lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelen ocaeli Şehir Tiyatroları sanatçılarından Seda Güven Şahin ve Seçil Mutlu Oğuz, öğrencilere tiyatronun inceliklerini anlattılar. Sorucevap şeklinde gerçekleşen söyleşide oyuncular tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Tiyatro Sanatçısı Seçil Mutlu Oğuz, “Sanatla ilgilenin, eğer tiyatroyu seviyorsanız ve oyunculuk mesleğini yapmak istiyorsanız asla vazgeçmeyin. Sürekli bu konuda çalışıp kendinizi geliştirmelisiniz” dedi

        24 Kasım Anadolu Lisesi’nin Merasim Salonu'nda gerçekleşen söyleşide konuşan Kocaeli Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Güven Şahin, “Tiyatro sanatının her meslekte olduğu gibi maddi ve manevi olarak doyurucu olmayan yanları var. Tiyatroyu hobi olarak da yapabilirsiniz. Ama unutmayın ki hayatını tiyatro oyunluğu yaparak kazanan insanlar da var. Sevdiğiniz işi meslek edinirseniz saatlerce çalışsanız da sıkılmazsınız. Tiyatroyu seviyorsanız ve oyunculuğu meslek olarak seçmek istiyorsanız çok çalışıp kendinizi geliştirmeniz gerekiyor” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa