Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, beş ay önce temeli atılan Atça Hal Tesislerinin açılışını kadınlarla birlikte gerçekleştirdi. Açılış töreninde kadınlara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Atça Hali sizler için çok önemli. Emeğinizin bereketli olmasını, bol kazançlar getirmesini diliyor ve Atça Halinin Türkiye’ye açılan kapı olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

        Yaklaşık beş ay önce temelleri atılan Atça Hal Tesisinin açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanısıra Sultanhisar ve çevre ilçelerin belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, vatandaşlar ve yüzlerce kadının ellerinde Çerçioğlu’na övgü dolu pankartlarla katıldığı açılış töreni aynı zamanda çilek sezonunun açılış töreni de oldu.

        “Sultanhisar’a dört yılda 40 milyon yatırım yaptık”

        Açılışta konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sultanhisar’a 40 yılda yapılamayan yatırımı biz dört yılda yaptık. Sultanhisar’da 40 milyonluk yatırımımız var. Ama daha yapacağımız çok iş var. Kısa bir süre sonra kültür merkezi, düğün salonu ve sosyal alanları ile beraber yeni bir kültür merkezi açacağız. Bunun yanısıra taziye evi için çalışmalarımız sürüyor. 2 hafta sonra da bunun temelini atacağız inşallah” dedi.

        Kadınlara teşekkür etti

        Açılışa katılan kadınlara övgü dolu sözlerle hitap eden ve teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Burada bulunan özellikle kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. O değerli vakitlerinizden harcayarak açılışımıza geldiniz. Ama bu hal sizler için çok önemli. Çünkü bu hal, Sultanhisar’ın, Atça’nın Türkiye’ye, dünyaya açılan penceresi olacak. Hayırlı, uğurlu bol kazançlar diliyorum. Atça’daki toptancı halimizin bize maliyeti 5 milyon 400 bin liradır” diye konuştu.

        Çerçioğlu’ndan eleştirilere yanıt

        Kendisini eleştirenlere de seslenen Çerçioğlu, “Bizlere, “Seçim geliyor, onun için açılışlar yapıyor’ diyorlar. Halktan ve gündemden kopuk oldukları için bilmiyorlar ki biz 4 yıldır temel atma ve açılış yaptık. Her yerde dediğim gibi, biz Turist Ömer değiliz, onlar Turist Ömer. Dostlar alışverişte görsün diye geliyorlar, 35 kişinin elini sıkıyorlar. El sıkmayla hizmet edilmez. Hizmet işte böyle yapılar arkadaşlar. Taş üzerine taş koymuyorsan hizmet etmiş sayılmazsın. 16 yılda 7 kilometrelik yolu anca bitirdin. 8 yılda da 112 acili bitiremedin. Ben ancak, Aydın iş bilmezlerin elinde kaldı diyebilirim. Ama hiç üzülmeyin, Aydın Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızdadır ve yanınızda olmaya da devam edecektir. Sultanhisar ve Aydın’ın yüzde 6070’i tarımla geçiniyor. Biz bu nedenle çiftçinin yanında olacağız. Onlar 5 yıldızlı otellerde gezinirken biz sizlerin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bir yıl sonraki seçimde siz zaten onlara gereken cevabı vereceksiniz. Hizmet kutsaldır. Sırça köşklerinizden çıkın sokağa, halkımıza sorun, çiftçinize sorun” dedi.

        ‘Gıybet etmeyin, çalışın, sizin de olur’

        ‘Turist Ömer’ dediği ve ismini vermediği milletvekillerine seslenen ve onlara destek veren basın mensuplarına da seslenen Çerçioğlu, “Büyükşehir hiçbirşey yapmıyor diye haber yazdırdıkları basın mensuplarına sesleniyorum, gözünüze, dizinize dursun. Buharkent’ten Didim’e kadar 17 ilçeye çok hizmet ettik. O yazançizenlere sesleniyorum; eğer onlar Büyükşehir Belediyesini, Özlem Çerçioğlu’nu yazmazlarsa okunmaz. Ben buradan onlara, ‘gıybet etmeyin, çalışın, sizin de olur’ diyorum” dedi.

        “Gençler spor yapsın diye tesisler açıyoruz”

        Çerçioğlu, son olarak gençlerin spor yapması için her türlü altyapıyı ve tesisi yapmaya devam ettiklerini belirterek, Türkiye’nin en büyük olimpik spor tesisi olan Aydın Atatürk Olimpik Spor Tesisinin açılışının yapılacağını söyleyerek herkesi açılışa davet etti. Çerçioğlu, konuşmasının ardından açılış için Hal girişine geçti. Büyük bir coşkuyla açılış kurdelası kesilen tesisi gezen başkan Çerçioğlu, işletmecilerle tek tek tokalaşarak işlerinde başarılar diledi. Sezonu açılan çilek için de bereketli bir sezon dileyen Başkan Çerçioğlu, sezonun ilk çileğinden de tattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa