Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'i garantiledi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 16. haftasını da namaglup olarak geride bıraktı. Bu hafta kendi evinde Aksaray Belediyesi'ni konuk eden Büyükşehir ekibi, rakibini 7836'lık skorla geçti. Ligin bitimine 5 hafta kala parolasını yine namağlup olarak devam ettirmek isteyen Büyükşehir ekibi, grupta 31 puanla liderliğini sürdürüyor.

        “Kupayı şehrimize getireceğiz”

        Maçın ardından bir değerlendirme yaparak sporcularını kutlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, "Rakibimiz güçlüydü ama oyuncularımız son derece güzel bir mücadele sergiledi. Biz da galibiyet serimize devam etmek istiyorduk ve neticede de öyle oldu. Bu maçla birlikte Süper Lig'i garantiledik. Bundan sonra önümüzdeki 5 maçı da kazanarak namağlup bir şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. Sezon boyunca bizi destekleyen tüm Büyükşehir kadrolarına teşekkür ediyorum" dedi.

        Özçınar' dan sporculara moral ziyareti

        Ligin başından bu yana takımın iç ve dış saha maçlarını yakından takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar da Süper Lig'i garantilendiği maçta ekibi yalnız bırakmadı. Takımın maçını izlemesinin ardından bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, oyuncuları tebrik ederek Şanlıurfa'nın sporcuları ile gurur duyduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa