Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kocaeli ilinde görev alan tüm muhtarlara kırtasiye yardımı yapılıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte hizmet veren 472 mahalle muhtarı ve 12 ilçenin muhtarlık dernek başkanlarına kırtasiye yardımı yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından, muhtar derneklerine teslim edilen paketler, oradan da diğer mahalle muhtarlarına dağıtılmaya başlandı. Kocaeli genelinde dağıtımı yapılan kırtasiye yardımı kolilerinde pilot kalem, tükenmez kalem, a4 şeffaf poşet dosya, ıstampa, ıstampa mürekkebi, mekanizmalı geniş klasör, mekanizmalı dar klasör, yapıştırıcı, a4 plastik telli dosya, diplomat zarfı ve a4 kağıt bulunuyor.

        Öte yandan son 3 yılda muhtarlık bürolarına toplamda 5 bin 500 adet plastik masa, 15 bin 500 adet plastik tabure, 16 bin adet plastik sandalye ve 150 takım ofis mobilyası tedarik edildi. Sağlanan yardımlar ile önemli bir masraftan kurtulduklarını ifade eden muhtarlar, bu yardımlarla vatandaşa daha iyi hizmet verdiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa