Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Alo Evlat ekibiyle Umre’ye giden Havva Kara’yı evinde ziyaret etti.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Hüzülmez ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Alo Evlat Hattı ekibiyle Umre’ye giden 77 yaşındaki Havva Kara’yı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özdemir’de katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Havva Kara kendisine ve ailesine verilen hizmetlerden dolayı başta Belediye Başkanı Üzülmez, Alo Evlat ekibine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        Birliktelikte kutsal topraklardan getirdiği hurma ve zemzem suyunu misafirlerine ikram eden Kara, Alo Evlat ekibi sayesinde hallerinin gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca Umre’de olduğu sırada evinde yapılan tadilatın kendisini çok sevindirdiğini dile getiren Kara Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptıklarının herkese örnek olmasını dileğinde bulundu.

        Alo Evlat ekibi tarafından verilen hizmetlerden söz eden Başkan Üzülmez, “Kartepeli büyüklerimiz bizlerin baş tacıdır. Onların huzurlu ve rahat yaşamaları bizlerin en büyük dileğidir. Büyüklerimizin isteği olan Umre görevlerinin yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

        Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetlerine değinen Milletvekili Katırcıoğlu ise “Kartepe Belediyemizin sosyal belediyecilik hizmetleri ülke genelinde örnek olmaktadır. Memnuniyetle ve takdirle izliyorum. Hayatımız boyunca önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa