Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurumlu ünlü ressam ve çakıl taşıyla resim sanatının dünyadaki tek temsilcisi Fehim İbrahimhakkıoğlu, yaptığı ''afrin '' temalı resimde bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağımızı ve şerefli Türk Ordusunun kahraman mehmetçiklerini resmetti.

        Erzurumlu ünlü ressam Fehim İbrahimhakkıoğlu, 55 yıldır taşın sert görünümüne rağmen, sıcacık bir yüreğin dokunuşuyla nasıl güzel bir görsel şölene dönüştüğünü yaptığı resimlerle gözler önüne seriyor.

        Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin altıncı kuşak torunlarından olan ünlü ressam Fehim İbrahimhakkıoğlu, yaptığı bu resimle: Türk Askerinin gücüne ve şanlı Bayrağımıza dikkat çekmek istediğini ve bu vesileyle Zeytindalı Barış Harekatı adıyla anılan Afrin Destanı'nı yazarken şehitlik makamıyla müjdelenen kahramanlara Allahtan rahmet, Gazilerimize sağlık dilediğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa