Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesindeki Borlu Mahallesi’ne bağlı Esentepe ve Karacaibrahim mevkilerine yeterli su temin etmek üzere sondaj kuyusu açmaya başladı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa sağlıklı ve yeterli içme suyu sağlamak için başlatılan sondaj çalışmaları il genelinde bütün hızıyla sürüyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar neticesinde İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nca Köprübaşı ilçesine bağlı Borlu Mahallesi’nde bulunan Esentepe ve Karacaibrahim mevkilerindeki vatandaşların ortak kullanacağı sondaj kuyusu açma işlemi başladı.Vatandaşlara yeterli içme suyu sağlanması yönünde yapılan sondaj çalışması tamamlandığında yaz aylarında ortaya çıkan su sıkıntısı ortadan kaldıracak. MASKİ Köprübaşı İlçe Şefi Enver Çetin sondaj çalışmalarını yakından takip etti.

        MASKİ’nin mahallelerine yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Borlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Ali Korucu, “MASKİ’ye vermiş olduğumuz dilekçelerimiz her zaman dikkate alınarak bizlere faydalı olabilmek için mahallemizde çalışmalar yapılıyor. Beldeden mahalleye dönüşen büyük bir yerleşim yeri olmamızdan kaynaklı ihtiyaçlarımızda diğer mahallelere göre büyük oluyor. Fakat başlatılan sondaj çalışması en küçük iki sokağımızda açılıyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Çünkü MASKİ hizmette sınır tanımayarak ihtiyaç anında her yerde çalışıyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hizmet insanı Cengiz Başkanımız ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa