Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da Marmaraereğlisi Belediyesi araç filosuna 3 adet yeni çöp kamyonu ekledi.

        Büyükşehir yasasıyla hizmet alanı genişleyen Marmaraereğlisi Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Marmaraereğlisi Belediyesi araç filosuna 3 adet yeni çöp kamyonu daha eklenerek araçların kullanıma başlandı.

        2015 model çöp kamyonları Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmetinde kullanılacak. Hidrolik sıkıştırmalı çalışabilen çöp kamyonlarıyla verilen hizmet daha da rahatlayacak. İkisi 15+1 metreküp ve biri 19+1 metreküp olan araçlardan 19+1 metreküplük araç 3 temizlik aracının işini yapabilecek kapasitede ve yıkama özelliğine sahip.

        Belediyenin araç filosunun hızla güçlendiğini aktaran Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine yeni eklenen 3 çöp kamyonuyla araç sayımızı 9'a çıkardık. Gelişen teknolojiye uyumlu hidrolik sıkıştırmalı araçlarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Daha temiz ve modern bir Marmaraereğlisi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa