Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ın Turhal ilçesinde pasaport ve sürücü belgesini Nüfus Müdürlüğü tarafından verilmesine başlanmasından sonra ilk başvuruyu Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer yaptı.

        Türkiye'de 676 sayılı Kanun Hükmün Kararname gereği emniyet teşkilatı tarafından verilen pasaport ve sürücü belgeleri ililçe nüfus müdürlükleri tarafından verilmeye başladı. Turhal'da ilçe nüfus müdürlüğünden ilk başvuruyu Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer yaptı. Kaymakam Üçer, 41 bin civarında dosyanın İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden alınarak ilçe nüfus müdürlüğü arşivlerine getirildiğini ifade ederek,"Hükumet konağımız arşivlerinde yenileme ve düzenleme yaptık. Nüfus müdürlüğümüze ilave arşiv odaları temin ettik. Aynı zamanda kompakt dolaplar temin ettik. Bende bugün ehliyetimin yenilenmesi için nüfus müdürlüğümüze müracaat ettim. Parmak izi verme işlemlerinden sonra sağlık raporu ve bu iş için gereken ücreti de banka hesabına yatırarak işlemlerimi başlattım. Vatandaşlarımızda internet üzerinden randevu almak suretiyle kolaylıkla ilçe nüfus müdürlüğümüzde işlemlerini tamamlayabilirler” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa