Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde yaşayan 26 yaşındaki bedensel engelli gencin Manisa'yı gezme hayalini gerçeğe dönüştürdü.

        Muradiye’de yaşayan bedensel engelli Hüseyin İncike (26), Yunusemre Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerine Manisa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezme isteğini iletti. Engelli vatandaşın isteğini geri çevirmeyen belediye, Hüseyin İncike, annesi ve yeğenlerine Manisa’nın tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı sundu. Yunusemre Belediyesine gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Hüseyin İncike’nin annesi Seyhan İncike duygularını şu sözlerle aktardı: “60 yaşındayım, ikinci çocuğum Hüseyin bedensel engelli. Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerine oğlumun Manisa’nın tarihi yerlerini gezmek istediğini ilettim. Ekip, çocuğumun isteğini geri çevirmeyerek oğlumu Manisa’nın tarihi ve kültürel yerlerini dolaştırdı. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve ekibine çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa