Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz Oltu’yu ziyaret etti. AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

        AK Parti Oltu ilçe Teşkilatının karşıladığı Milletvekili Orhan Deligöz’e ilçe başkanı Efdal Gülcü tarafından Oltu’da yapılan çalışmalar ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verildi.

        Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı seçimlerine de katılarak işadamlarıyla bir araya gelen Milletvekili Deligöz, adaylara başarılar diledi.

        Ardından AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü ve ilçe teşkilat üyeleriyle esnaf ziyaretine çıkan Deligöz’e ilçe esnafı yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Deligöz’e sıkıntılarını aktaran esnaflar, beklentilerini aktardı.

        Deligöz, esnaf ziyareti esnasında seyyar tatlıcıdan kendi elleriyle yoldan geçenlere halka tatlısı ikramında bulunurken yediden yetmişe herkesle birebir ilgilendi, sohbet etti. Milletvekili Deligöz, Oltuluların gönüllerini kazandı.

        AK Parti Hükümetinin çalışmalarını aktaran Milletvekili Deligöz, “Hükümetimiz hem ülkemize hem de Erzurum’a ciddi yatırımlar yapmıştır. Bundan Oltu’da önemli faydalar görmüştür. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecektir. Ben de bu yörenin çocuğuyum. Gece gündüz bu bölgenin hizmetindeyim. Her türlü sorununuzda yanınızda olmaya gayret ediyorum. Bugün Oltu’daki esnaflarımızı ve vatandaşlarımız dolaşarak arzu ve isteklerinizi almaya geldim. Ne gerekiyorsa yapacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

        Daha sonra Milletvekili Orhan Deligöz, dün annesini kaybeden Oltu Ülkü Ocakları Başkanı Vedat Sağlam’a taziye ziyaretinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa