Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Kızılçukur Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin kişi yaşanan kuraklık nedeniyle yağmur duası yaptı.

        Mahalle muhtarı Saim Yurttaş önderliğinde mahallenin Koca Dede mevkine çıkan vatandaşlar, yağmur yağması için dua etti. Kış aylarının kurak geçmesi sebebiyle yeterli yağışların olmadığını belirten Muhtar Yurttaş, ’’Tarladaki ürünler yeterli yağış alamadı. Muhtarlık olarak ve mahalle halkının da katkıları ile yağmur duası yapmaya karar verdik. Komşu mahallemiz olan Alemşahlı ve Karacaali mahallesindeki vatandaşlarımızı da davet ettik. 7 kurban kestik. Kazanlarda çeşitli yemekler yaptık. Sarıgöl İlçe Müftümüz Mehmet Ceyhan tarafından Kurani Kerim okundu, dualar edildi. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder’’ dedi.

        Yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa