Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (AYESOB) Selahattin Çetindoğan, Didim Esnaf Odası ile Didim Şoförler Odasına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde yeni başkanlara görevlerinde başarılar dileyen Çetindoğan 6 Mayıs’taki genel kurul için de destek istedi.

        AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan ile Oda Genel sekreteri Mustafa Çağlayan eşlik ederken, ziyaret Didim Esnaf odasıyla başladı. Çetindoğan’ı Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve yönetim kurulu karşıladı.

        Sıcak ortamda geçen ziyarette konuşan Birlik Başkanı Çetindoğan Aydın’daki 82 odanın seçimlerinin tamamlandığını ve 6 Mayıs’ta Birlik seçimlerinin olacağını ifade ederek “Ben 13 yıllık birlik başkan vekilliğinin ardından Ocak 2014’te kendi içimizden daha sonrada 4 Mayıs 2014’teki genel kuruldan sonra seçilerek birlik başkanı oldum. Biz 82 oda olarak seçimlerimizi yaptık, artık sıra bizde. Bu yıl Didim’in şöyle bir durumu oldu. İlk değişim Didim’de oldu ve oda başkanı değişti. Burada genç ve dinamik bir yönetim var. Bizler önümüze bakacağız. Biz göreve geldiğimizden bu yana hem eğitim dedik. Artık teknoloji çağındayız. Üyelerimiz kendini yenileyecek. Buna göre çareler arayacağız. Bundan sonra artık söz odalarımızda. Biz de ona göre çalışıyoruz” dedi.

        Oda Başkanı Şerif Erul ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, birliğin gücünü bildiklerini, bundan sonra yapacakları her çalışmada birlikten destek alacaklarına inandığını ifade etti. Çetindoğan ziyaretin sonunda TBMM ilk açılışında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kabinesinin yer aldığı dev tabloyu Başkan Erul’e hediye etti.

        “Şoförler Odası'na ziyaret"

        AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Genel Sekreter Mustafa Çağlayan, daha sonra Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunan Çetindoğan “Oda seçimlerini tamamladık, artık sıra bizde. Bizde sizler gibi çalışacağız. Kendimizi anlatacağız. Didim’de iki oda başkanımız da değişti. Gençler artık koltuklarda. Didim’de görev alan arkadaşlarımız odayı daha üst noktalara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

        Oda Başkanı Savaş Cengiz de kurucu başkan Tarık Uygun’dan aldıkları bayrağı daha üst noktalara taşıyacaklarını belirterek bu konuda hem Birlikten hem de Federasyondan tam destek aldıklarını ifade etti. Cenzi, ziyaretleri dolayısıyla Birlik Başkanı Çetindoğan'a teşekkür etti.

        Ziyaretin sonunda Çetindoğan TBMM ilk açılışında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kabinesinin yer aldığı bir tabloyu da Cengiz’e hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa