Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA'nın Akşehir ilçesinde düzenlenecek Nasreddin Hoca Şenliği'nde şarkıcı Metin Şentürk, temsili olarak Nasreddin Hoca'yı canlandıracak.

        Akşehir Belediyesi, her yıl temmuz ayında Nasreddin Hoca anısına Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliği düzenliyor. Şenliklerde temsili Nasreddin Hoca da göle maya çalıyor. Her yıl farklı isimlerin temsili olarak canlandırdığı Nasreddin Hoca'yı, bu yıl ünlü şarkıcı Metin Şentürk canlandıracak. Belediyeye ait Engelsiz Yaşam Merkezi´ni ziyaret eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Metin Şentürk ile prensipte anlaştıklarını belirtti. Akkaya, ''Sanatçı Metin Şentürk bu yıl temsili Nasreddin Hoca'lık görevini üstlenecek. Kendisi görme engelli bir sanatçımız. İnşallah kendisini Temmuz ayındaki şenliğimizde Akşehir'imizde misafir edeceğiz. Görüşmeler yapıldı ve tamam denildi. Daha detaylı görüşmeler devam edecek. İnşallah büyük bir değişiklik ve aksilik olmaz ise Metin Şentürk, Nasreddin Hoca'mızı temsil etmiş olacak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa