Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’ünü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor’un şampiyonluk umudu son haftaya kaldı.

        Artvin Hopa Spor’un 1 puan gerisinde 2’inci sırada bulunan Kars 36 Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Rize Çayeli Spor’u 50 mağlup etti. Rakibi Hopa Spor’un Erzurum deplasmanında Yakudiye Spor’u 10 mağlup etmesinin ardından umutlar son haftaya kaldı.

        20172018 futbol sezonuna çok iyi bir başlangıç yapan ve aldığı başarılı sonuçlarla gerek Ziraat Türkiye Kupası ve gerekse BAL liginde dikkatli üzerine çeken Kars 36 Spor uzun yıllardan beri hasretini yaşadığı şampiyonluk hayalini deplasmanda oynayacağı Kelkit Belediye Hürriyet Spor karşılaşmasına bıraktı.

        Rakibi Hopa Spor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Rize Kendirli Belediye Spor karşısında puan kaybetmesini bekleyen yeşil beyazlı ekip, son hafta gülen tarafın kendileri olacağına inanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa