Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiç’te Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe Başkanlığı ve gençlik kolları üyeleri ‘Gençlik Doğasına Sahip çıkıyor’ sloganı ile Yörücekler mahallesinde bulunan piknik alanında çevre temizliği yapıldı.

        Bigadiç’te 30 CHP üyesi Yörücekler kırsal mahallesinde çevre temizliği yaptı. Piknik alanında yapılan temizlikte naylon poşetler, sentetik çuvallar, meşrubat şişeleri ve benzeri atıklar topladı.

        Çevre temizliği etkinliğinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir ‘‘Yaşadığımız topraklarda, geçimini sağladığımız ovamızın, balığını tuttuğumuz derelerimizin, hayvanlarımızı otlattığımız meralarımızın değerini bilmemiz ve onları korumamız gerekiyor. Doğaya ihtiyaç duyduğumuz konusunda yeni kuşaklara ulaşmamız gerekiyor. Bu bilinç ile Simav çayı kenarında Yörükler mesire bölgesinde gençlik kollarımız etkinlik düzenledi. Güzelim mesire yerinin kendi kaderine terk edilmiş durumda. Bizde CHP yönetimi ve gençlik kollarımızla birlikte farkındalık yaratmak istedik. Yetkililerden Simav çayı kıyılarının düzenlenerek halkımızın hizmetine sunulmasını talep ediyoruz. Çevre ve doğa koruma temelli faaliyetlerimiz bundan sonra artarak devam edecek. Gençlerimizin sorumlu ve bilinçli bireyler olarak ilçesine sahip çıkmasını sağlayacak projelerimiz her zaman gündemimizde olacak’’dedi

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa