Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Araban ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski İlçe Başkanı Kazım Kureş, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi.

        CHP Eski İlçe Başkanı Kazım Kureş tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. 71 yaşındaki CHP Araban eski ilçe başkanı Kureş’in cenazesi ilçeye bağlı Karababa kırsal mahallesi Çepni mezrası mezarlığında Gaziantep, Araban ve çevre il, ilçe ve köylerden çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Çepni mezrası mezarlığında toprağa verildi.

        Cenaze törenine ise, Kureş ailesi, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, , CHP Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Evli ve 9 çocuk babası olan Kureş, 19881995 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Araban İlçe Başkanlığı görevini yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa