Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen; milli ve manevi değerlerle olan gönül bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan sabah namazı buluşmaları yoğun katılımla devam ediyor.

        Sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve din görevlilerine motivasyon ziyaretinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen sabah namazı buluşmaları kapsamında Edremit'te protokol, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar sık sık bir araya geliyor.

        Bu kapsamda Merkez Akşemsettin Caminde gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasına Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, kurum amirleri, kurum personelleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Çanakkale ve Afrin olmak üzere tüm şehitlerimizin yad edildiği program, dua ve niyazlarla sona erdi. Program sonrasında cami derneği tarafından tüm katılımcılara sabah kahvaltısı ikramı yapıldı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa