Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, AYMAS Galericiler Sitesi’nde düzenlenen kahvaltıda esnafla bir araya geldi.

        Başkan Özakcan, kahvaltı öncesi AYMAS Galericiler Sitesi içinde bulunan ve Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yaptırılan AYMAS Bahçe ve çevre düzenlemesini yerinde inceledi.

        Törende konuşma yapan AYMAS Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yoğurtçu, "Başkanımız Sayın Mesut Özakcan, AYMAS'ın çehresini değiştirdi. Bu hizmetinden dolayı kendisine ve Efeler Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Yaklaşık 3 ay önce AYMAS Galericiler Sitesi esnafını ziyaret ettiğini ve bu ziyarette site içinde yer alan Cevat Aldemir Parkı'nın kötü durumda olduğunu, büfe olarak hizmet verilen yapının da çadır içinde ve metruk halde olduğunu söyleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “3 ay içinde Aymas bahçe ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdik, site içinde bulunan Cevat Aldemir Parkı'nı yeniledik ve aynı zamanda mescidimizin de yalıtımını, boyamasını gerçekleştirdik. Bu sebeple yeni çehresine kavuşan yapımızın hem açılışını yapmak hem de kahvaltıda sizlerle bir araya gelmek istedik. Hepinize yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

        Açılış töreninin ardından sunulan Halk oyunları gösterisi sonrası Yoğurtçu, AYMAS'a yaptıkları hizmetten dolayı Başkan Özakcan'a plaket, Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş ve Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş'a da hediye verdi. Başkan Özakcan daha sonra AYMAS Galericiler Sitesi içinde yer alan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa