Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı adı altında yeni bir lisansüstü (yüksek lisans) program daha açıldı. Anabilim dalı başkanlığına BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban atandı.

        Öğrenci ve sektör temsilcilerinin uzun zamandır bu gelişmeyi beklediğini aktaran Müdür İlban, ”Öğrencilerimizin sektöre olan yönlendirmelerinde çok yol kat etmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin akademik gelişimi noktasında da onlara daha fazla katkı sağlayacak olabilmemiz en büyük mutluluğumuz. Bu programla beraber öğrencilerim hem akademik hem de sektörel gelişimlerinde çok yararlı bilgiler edinecekler. Ayrıca sektör temsilcileri açısından da farklı bakış açılarının oluşturulması ve işletmelerinin yaygın etkilerinin artırılması açısından son derece önemli bir fırsat sağlamış olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yıl 10 öğrenci ile başlayacağımız yükseklisans programımız üniversitemize, öğrencilerimize, turizm sektörüne ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa