Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MALATYA'da dün kızı Pınar K. (26) ile yanında bulunan 2 kişiyi  tabancayla yaralayan ve gözaltına alınan baba Erdal K.(63), emniyette ifade vermedi. Erdal K.'nın savcılığa ifade vereceği, ağır yaralanan kızının ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 

        Olay, dün akşam saatlerinde Çöşnük mahallesi Çöşnük Parkı'nda meydana geldi. Erdal K., kızı Pınar K.'yı dışarıya çıkmasının ardından takip etmeye başladı. Uzun süre kızını takip eden Erdal K., kızının 2 erkekle parkta buluştuğunu görünce sinir krizi geçirdi. Öfkeden çılgına dönen baba, yanında bulundurduğu tabancayla kızı Pınar K.'ya ve yanında bulunan Ş.F. (36) ile M.N'ye (31) ateş etmeye başladı. Kızını ağır yaralayan Erdal K., kızıyla buluşan arkadaşlarını ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay yerinden hızla uzaklaşan Erkal K., polis ekipleri tarafından tabancayla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Erdal K.'nın, emniyette ifade vermeyeceğini, bütün bildiklerini sadece savcıya anlatacağı söylediği öğrenildi. Babası tarafından tabancayla vurulan Pınar K. ise, hastanedeki tedavisi sürüyor. Yoğun bakımdan çıkarılan Pınar K.'nın hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Öte yandan kurşunlara hedef olarak yaralanan 2 kişinin ise durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa