Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ÖZEL Hayat Hastanesi Yönetimi Kurulu; Türk Metal Sendikası şube başkanları, sendika temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

        Özel Hayat Hastanesi Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen buluşmaya; Türk Metal Sendikası 1 No´lu Şube Başkanı Ali Noyan, Tofaş Şube Başkanı Şakir Çan, 2 No´lu Şube Başkanı Timur Sevindi, 3 No´lu Şube Başkanı İsmail Türk, 3 No´lu Şube Sekreteri Yusuf Aydoğan, Emek Şube Başkanı Nizamettin Bilik ile Mustafa Tüfekçi ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, Türk Metal Sendikası üyelerini hastanede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Türk Metal Sendikası ile geçmişe dayanan bir işbirliklerinin ve anlaşmalarının olduğunu hatırlatan Dr. Özkul, "Türk Metal Sendikası, ülkemizin en büyük işçi sendikasıdır ve biz hastane olarak sendika ile uzun yıllardır anlaşmalıyız. Türk Metal Sendikası, diğer sendikalarımız gibi bizler için oldukça önem taşıyor. Bugün burada ayrıca Türk Metal Sendikası ile mevcut protokolümüzü de yeniledik. Şu zamana kadar olduğu gibi yine sendika üyeleri ve yakınlarına özverili şekilde en iyi hizmeti sunmayı planlıyoruz" dedi.

        'TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

        Hastane ile 7 yıldır anlaşmalarının bulunduğuna dikkat çeken Türk Metal Sendikası Tofaş Şube Başkanı Şakir Çan da, "Bu anlaşma sayesinde Türk Metal Sendikası üyesi olmanın farkına varıyoruz. Özel Hayat Hastanesi'ne sendikamız üyeleri ve ailelerine sundukları imkânlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni binalarının hayırlı olması diliyoruz. Bu vesile ile anlaşmamızı da tazelemiş olduk. Bu durum sendika üyelerini oldukça memnun etti, anlaşmamızın herkese hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.

        HASTANE TANITILDI

        Özel Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul ise hastaneyi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Son teknoloji cihazlarla donatılmış hastanede, çok daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Başhekim Fatih Özkul, "Hasta memnuniyetlerimiz her gün artıyor. Bu durumda bizim daha istekle çalışmamıza sebep oluyor. Bursa'mıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye özen gösteriyoruz. Bu nedenle de her geçen gün hekim kadromuzu güçlendirerek insanlarımıza şifa dağıtmaya devam ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa