Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - KAYSERİ Altınçınar Uluslararası Film Festivali'nda, bu yıl ilk kez uzun metrajlı filmler de yarışacak.

        Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Kültür Ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle, Anadolu Sinemacılar Derneği organizasyonuyla yapılan Kayseri Altınçınar Uluslararası Film Festivali'nin bu yıl 6'ncısı yapılacak.

        Festivalde bu yıl ilk defa ulusal uzun metraj filmler de yarışacak. Türk sinemasının gelişmesi ve film yapmak isteyen yönetmenlere destek sağlamak için oluşturan uzun metraj yarışma bölümünde en iyi filme 40 bin TL ödül verilecek. Kayseri Uluslararası Film Festivali'nde filmler 7 Nisan 2018 tarihine kadar kabul edilecektir.

        8- 13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde uzun metraj film, belgesel film ve kısa metraj filmler yarışırken; birçok özel bölüm, film gösterimleri, etkinlikler, söyleşiler Kayseri Cinemaximum sinemalarında yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa