Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ŞIRNAK'ın Uludere ilçesi Gülyazı köyü kırsalında, güvenlik güçlerine yönelik saldırı hazırlığı yapan PKK'lı teröristlere ait 1 kanas keskin nişancı tüfeği, 7 kalaşnikof piyade tüfeği ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

        Ele geçirilen silah ve mühimmatla ilgili Şırnak Valiliği'nce yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, şöyle denildi:

        "Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; ilimiz Uludere ilçesi Gülyazı köyü Komate mevkiinde 29 Mart 2018 günü icra edilen operasyonda, güvenlik güçlerine karşı saldırılarda kullanılacağı değerlendirilen, çuvallara sarılarak kayalar arasına gizlenmiş vaziyette; 1 adet Kanas keskin nişancı tüfeği, 7 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği ile bu tüfeklere ait çok sayıda mühimmat ele geçirilmiştir. Bölgede operasyona kararlılıkla devam edilmektedir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa