Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - DENİZLİ'de, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 4 kişi yakalandı. Şüphelilerin, uyuşturucuyu iç çamaşırlarında ve spor ayakkabılarının dilinde gizlediği ortaya çıktı.

        Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçen salı günü Antalya'dan gelen ve içinde 4 kişinin bulunduğu otomobili Süleyman Demirel Bulvarı'nda durdurdu. Araçtaki 4 kişiyi gözaltına alan ekipler, otomobilde arama yaptı; ancak uyuşturucu bulamadı. Daha sonra şüphelilerin üstlerini arayan ekipler, iç çamaşırının içine gizlenen eroini buldu. Giydikleri spor ayakkabıları da inceleyen ekipler, ayakkabının dilinin altına, poşet içinde gizlenen eroini ele geçirdi. Şüphelilerden toplam 35 gram eroin ele geçirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa