Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Valisi Rahmi Doğan, Digorlu muhtarlarla bir araya geldi. Göreve başladığı günden itibaren sık sık muhtarlarla buluşan Vali Doğan, Digor'da düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi.

        Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınırlar ötesinde operasyonlara düzenlediğine dikkat çeken Kars Valisi Rahmi Doğan, terör örgütlerine karşı yapılan bu operasyonların sınır güvenliği kadar bölgedeki mazlum halklar içinde son derece önemli olduğunu söyledi.

        "Bu operasyonlara birlik ve beraberlik duygularımızla milletçe destek vermeliyiz"

        Vali Rahmi Doğan Başkanlığı'nda Digor Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen muhtarlar toplantısında konuşan Vali Doğan, "Ülke olarak içinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan olayları iyi analiz etmeliyiz, bugün bu oyunları bozmak için Türk Silahlı Kuvvetlerimizce sınırlarımız ötesinde operasyonlara düzenlenmektedir. Terör örgütlerine karşı yapılan bu operasyonlar sınır güvenliğimiz kadar bölgedeki mazlum halklar içinde son derece önemlidir. Bu açıdan yapılan bu operasyonlara birlik ve beraberlik duygularımızla milletçe destek vermeliyiz. Şu an ülke olarak en büyük mücadeleyi terör örgütlerine karşı vermekteyiz" dedi.

        "Digor'un kayyum çehresini değiştirdi"

        Uzun yıllardan beri Digor halkına hizmet gitmediğinin altını çizen Vali Rahmi Doğan, Digor Belediyesi'ne kayyum atanmasıyla birlikte Digorluların hak ettikleri yatırımları aldıklarını belirtti.

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın Kars için çok önemli bir şans olduğunu vurgulayan Vali Doğan, "Geçtiğimiz yıl Digor Belediyesi'ne Kayyum atanmasının ardından ilçede yapılan çalışmaları görüyorsunuz. Kısa bir süre geçmesine rağmen Digor ilçemizin çehresi önemli ölçüde değişti. Geçen yıl mevsimsel şartlara bağlı olarak yarım kalan çalışmalarımızı da bu yıl tamamlayarak Digor halkına yakışır hizmetleri sunacağız. Bu yıl hayvan içme suları başta olmak üzere tüm çalışmalarımızı hazırladık ve konuyu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan ile istişare ettikten sonra hızlı bir şekilde sonuçlandıracağız. Kısa süren inşaat sezonu göz önüne alarak siz Digorlu hemşerilerimden isteğim yapılacak çalışmalarda bizlere yardımcı olmanızdır" diye konuştu.

        Vali Rahmi Doğan'ın konuşmasının ardından, muhtarlardan köy ve mahallerindeki sorun ve isteklerini dinlendi. Vali Doğan, tek tek dinlediği muhtarların sorunlarının çözümü için yetkililere talimat verdi.

        Digor Halk Eğitim Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Digor Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Güngör, Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf İzci, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, kamu kurum amirleri ile muhtarlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa