Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye ve Körfez Yörük ve Oğuz Boyları Derneği'nin öncülüğünde bir hafta önce başlatılan Afrin'e yardım kampanyası büyük ilgi gördü

        Toplanan eşyalar Cumhuriyet Meydanındaki bir iş yerinde ayrıştırılıp paketlendi. Tırın bu hafta sonu yola çıkacağı açıklandı. Burhaniye Anadolu Lisesi öğrencileri de kampanyaya destek olmanın yanı sıra paketleme işinde de görev aldılar. Liseli gençler, kampanyada görev almaktan mutlu olduklarını anlatırken. Körfez Yörük ve Oğuz Boyları Derneği Başkanı Beytullah Duyar da, kampanyaya büyük destek olan ilçe sakinlerine ve liseli gençlere teşekkür etti.

        Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü anlatan Körfez Yörük ve Oğuz Boyları Derneği Başkanı Beytullah Duyar,"Kampanyamıza Burhaniye halkı yoğun ilgi gösterdi. Tahminimizden çok bağış oldu. Kampanyamızı sonlandırdık. Şu anda ayrıştırma ve paketleme yapıyoruz. Bunda da bize liseli gençler yardımcı oluyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Cuma günü yola çıkacağız. Allah, yapılan yardımları kabul etsin" dedi.

        Necmettin Gedikoğlu'da," Afrin için başlattığımız kampanyaya destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bir tır kamyonundan fazla malzeme toplandı" dedi.

        Liseli gençlerden Berfin Yaren Yolcu, Birnur Aygün ve Musa Gencan ise, "Afrin halkına destek için bu kampanyaya katıldık. Buradaki ağabeylerimize de yardımcı olmaktan gurur duyduk. Bu gün de paketleme yapıyoruz" şeklinde konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa