Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İş Bankası Müdürü Aysel Aydın'ı, PTT Müdürü Muammer Gökçek'i, Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Alev ve yönetimini makamlarında ziyaret etti.

        İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'ye Başkan Yardımcısı Ali Direk ile Belediye Meclis Üyesi Yahya Mat eşlik etti. Karşılıklı fikir alışverişi yapılan ziyaretler sonrası açıklama yapan Yemenici, "Bizlerin belediye olarak yaklaşımımız sivil toplum örgütleriyle, daire müdürleriyle, esnafımızla, siyasi parti başkanları ve yönetimleriyle birlikte kentin genel anlamda yönetilmesi fikrini hep ifade etmişizdir. Değerleriyle yönetilen ilçeler erdemli ve faziletli yerlerdir. Biz tüm sivil toplum örgüt, dernek ve kuruluşlarıyla birlikte şehrin değerlerini ve sorunlarını birlikte paylaşıp, yol haritasını ve yön pusulasını birlikte belirlemek noktasında gayret gösteriyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa