Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Valiliği, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Gurubu lider olarak tamamlayarak 3. Lig'e çıkmak için Play Off maçlarını garantileyen Ağrı 1970 Spor için 'Dayanışma Yemeği' düzenleyecek.

        Ağrı 1970 Spor için verilecek Dayanışma Yemeği programı Cuma günü saat 18.00'de İbrahim çeçen Üniversitesi Merkezi Yemekhanede gerçekleşecek. Programla ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, "Ağrı'nın ve gençlerimizin geleceği için birlik ve dayanışma yemeğine Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban olarak bende katılacağım. Çok önemli başarılara imza atan şampiyon Ağrı 1970 Sporumuza başta sporcular olmak üzere teknik heyet ve yöneticilere desteğimizi, dayanışma içinde, tek yürek olduğumuzu göstermek için tüm halkımızı bu programda olmaya davet ediyorum" dedi.

        Ağrı 1970 Spor Başkanı Mehmet Yıldırım ise yaptığı açıklamada, Programa Vali Elban'ın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, esnafların katılacağını söyledi. Başkan Yıldırım, tüm Ağrılıları programa beklediklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa