Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - HATAY'da bir yolcunun, özel halk otobüsü sürücüsünün boğazına bıçak dayaması araçtaki güvenlik kamerasına yansıdı. Cep telefonunu istediği sürücüye "Hatan olsa kafanı koparırdım" diye bağıran şüpheli, diğer yolcuların araya girmesiyle araçtan inip kaçtı.

        Antakya ilçesinde ne zaman gerçekleştiği henüz saptanamayan olayda, özel halk otobüsüne binen kimliği henüz belirlenemeyen yolcu, eşiyle görüşeceğini söyleyerek, sürücü Semir Parlakyıldız'dan cep telefonunu istedi. Sürücünün karşı çıkması üzerine başlayan tartışmayı araçtaki diğer kişiler önlemeye çalıştı. Bu sırada saldırgan yolcu cebinden çıkardığı bıçağı sürücünün boğazına dayayıp "Hatan olsa kafanı koparırdım" dedi. Diğer yolcuların tekrar araya girmesi üzerine, durakta duran otobüsten inen saldırgan gözden kayboldu. Sürücü ise polisi arayıp şikâyetçi oldu. Otobüsün içindeki güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polisin şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa