Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediyesi tarafından yapılan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi'nin 6'ıncısı hizmete açıldı.

        Elazığ Belediyesi'nin 'Spor Yap Sağlıklı Kal' sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezlerinin 6'ıncısı Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete açıldı. Spor salonunda, modern spor aletlerinden pilatese, kültür fizik çalışma alanlarından, soyunma odalarına kadar her şeyin mevcut olduğu belirtildi.

        Elazığ'ın bir açık hava spor şehri olacağını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Bu konuda hayata geçirdiğimiz park, yürüyüş ve bisiklet yolları ile spor yaşam merkezlerimiz, vatandaşlarımızın kapalı alanlardan ziyade açık hava sporlarına yönelmesine imkan sunacak. Cumhuriyet Mahallesi Elazığ'ın hızla gelişen ve büyüyen mahallelerinden biridir. 38 mahallemizin tamamında belediyemizin gerçekleştirdiği hizmetleri görmek mümkün. Bütün mahallelerimiz bizim için aynı öneme sahip. Sadece mahallelerimiz değil ilçelerimizde önemli.Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her şeyden önemlidir" dedi.

        Açılış törenine, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz, belediye meclis üyeleri, STK il temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa