Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 6. Olağan Kongre'de AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Fevzi Kılıç'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

        Ziyarette AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri de yer aldı. AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç'ı tebrik eden Başkan Alemdar, Serdivan olarak; uyum içerisinde ve birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirterek, "Başta İl Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç olmak üzere, yönetimde görev alan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Milletimize en iyi hizmeti sunabilmek adına birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Milletimize hizmet yolunda, yollarının AK ve aydınlık olmasını temenni ediyorum" dedi.

        AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken de Başkan Kılıç'ı tebrik ederek, yeniden seçildiği AK Parti İl Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diledi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a ve AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı'na nezaket ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa