Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu öğretmenleri, Marmaraereğilsi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatıyla 54. Kütüphane Haftası kapsamında Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine 345 set halinde hikaye kitabı kitap dağıtımı gerçekleştirildi. Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulunda okuyan 345 öğrenciye 345 set halinde hikaye kitabı hediye eden Başkan Uyan'a teşekkür ziyareti gerçekleştiren öğretmenler, eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Uyan'ı kutlayarak çiçek takdim etti.

        "Kütüphane Haftası'nda geleneksel hale gelecek"

        Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Uyan, "Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın istifade edebileceği her türlü faydalı çalışmayı yapma gayretindeyiz. Okullarımızın eksiklikleri mutlaka oluyor. Geçtiğimiz yıllarda okullarımıza yapmış olduğumuz fiziki iyileştirmelerin yanında belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde dönem dönem okullarımıza destek vermeye gayret ediyoruz. Eğitime arsa tahsislerinden tutunda, kırtasiye yardımları, spor malzemesi yardımları gibi birçok alanda katkıda bulunuyoruz. Kütüphane Haftası kapsamında okullarımıza yaptığımız kitap yardımını geleneksel hale getireceğiz" dedi.

        Eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Uyan'a teşekkür eden öğretmenler, her öğrenciye 10 kitap düşecek şekilde dağıtılan 345 set hikaye kitabı dağıtımının örnek olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa