Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 51 Mahallede yaşayan vatandaşlarla yakından ilgilenerek hasta ziyaretlerine de devam ediyor.

        Belediye görevlerinin yanı sıra mahalle mahalle dolaşan Başkan Hasan Kalın, çalışmaları yerinde inceliyor. Bu esnada mahalle sakinleri ile de tek tek ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Vatandaşlarla sıkı diyalog içinde olan başkan Kalın, "Her bir mahallemizde ayrı ayrı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın refahını düşünüyoruz. Sadece iyi günlerinde değil, zor sıkıntılı günlerinde de, yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm hasta vatandaşlarımıza Allah'tan şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

        Gerçekleştirilen hizmetlerden memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlar ise, "Başkanımız sağ olsun yoğun işlerinin arasında bizleri unutmuyor. Ziyaretleri ile bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

        Başkan Hasan Kalın hasta ziyaretleri kapsamında son olarak Bardakçı Mahallesi'nde yaşayan ve yakın zamanda tedavi gören Hasan Efecan'ı ve ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa