Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

        Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri denetimlerini sürdürüyor. Denetimler kapsamında ilçede gıda alanında faaliyet gösteren iş yerleri kontrol edildi.

        Denetimler hakkında açıklama yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği açısından önemli denetimler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Okullarımızın çevresinde gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin gerekli evrak, hijyen kurallarına uygunlukları ile gıda maddelerinin standartlara uygunluklarını denetliyor. Ereğli Belediyesi olarak özellikle çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin sağlığını önemsiyor, gereken çalışmaları yapıyoruz. Öğrencilerin sağlıklı ortamlar içinde ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için denetimlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

        "Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimizdir"

        Başkan Özgüven, "Vatandaşlarımızın tükettiği temel gıdalara yönelik belirli aralıklarla denetimler yapıyoruz. Bu denetimlerde kurallara uymayan işyeri sahiplerimize uyarıda bulunuyoruz. Uyarıları dikkate almayanlara ise ceza uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimizdir. Bu noktada taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. İşletme sahiplerimizin de bu konuda bizlere destek olarak sağduyu ile yaklaşmalarını rica ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa