Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'deki Valilik Parkı'nda, uzun süren kış aylarının ardından onarım çalışması başlatıldı.

        Hakkari'nin ilk ve en modern parklardan biri olan Valilik Parkı'nda, bahar ayıyla hummalı bir çalışma başlatıldı. Parklarda yer alan oturma bankları, çatılı-çatısız piknik masaları ve kamelyaların tadilatı yapılırken, ayrıca parklardaki temizlik, fidan budama-sulama, ağaçların gübrelenmesi ve çukurlarının açılması gibi çalışmalar da yürütülüyor.

        Bahar aylarının canlılığını parklara yansıtmayı hedeflediklerini belirten park işletmecisi, gerekli tüm bakım, tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından, vatandaşın iyi vakit geçirip dinlenebilecekleri parkları hizmete sunacaklarını ifade ettiler.

        Hakkari'nin en güzel mekanlarından biri olan parkın açılması sevincini yaşadıklarını belirten vatandaşlar ise, burada her türlü yiyecek ve içeceğin birçok yerden daha uygun olması mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa