Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından atletizm yarışması ve ilk okullar arası satranç turnuvası düzenlenecek.

        Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Adnan Korkut yapmış olduğu açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatlarını sağlıklı geçirmeleri, zararlı alışkanlıklardan arınması ve başarılı sporcuların tespit edilerek Türk sporuna kazandırılması için 12-13 Nisan tarihleri arasında atletizm (kros) yarışması ve ilkokullar arası karma satranç turnuvası yapılacaktır. Atletizm yarışması ve satranç turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediye Başkanlığınca verilecektir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa